Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Linde AGV L-Matic

De Linde L-MATIC palletstapelaar is geschikt voor opslag of verplaatsing op laag niveau. Hij kan lasten aan tot 1.200 kg en hefhoogtes tot 1,9 meter. Dankzij de geo-technologie kan de L-MATIC zelfstandig en flexibel opereren in het warehouse, als individuele truck of als deel van een geautomatiseerd wagenpark. De robot integreert veilig met mensen, niet-geautomatiseerde voertuigen en de infrastructuur zoals conveyors en verpakkingsstations. Op ieder gewenst moment is het mogelijk de robot handmatig te bedienen. Bijvoorbeeld om de stapelaar te gebruiken voor een andere taak.

Dankzij de uitgebreide laser- en camera-ondersteunde veiligheidsuitrusting bewaakt de Linde L-MATIC zijn werkomgeving. Hij reageert betrouwbaar als mensen, andere trucks of andere gevaren de bewegings- of werkprocessen hinderen. Het systeem past de rijsnelheid en de stuurhoek aan van de truck hierop aan. Verschillende noodstopknoppen, en diverse akoestische en visuele waarschuwingssignalen vullen de veiligheidskenmerken van de L-MATIC aan.

 • Rondom observatie van de werkomgeving
 • Gecombineerde veiligheidstechnologie met lasers en camera’s
 • Akoestische en visuele waarschuwingssystemen

Of de L-MATIC nu in gebruik is als individuele truck of als deel van een vloot van geautomatiseerde trucks, hij wordt bestuurd door ‘Supervisor software’. De communicatie met andere geautomatiseerde systemen zoals deuren of rollerbanen is even eenvoudig als de verbinding met het magazijnbeheer of ERP systemen van de klant. Daardoor weet de truck altijd de beste route in het magazijn te vinden. met behulp van verfijnde veiligheidstechnologie hervat de L-MATIC het werkproces automatisch, als er geen mensen of andere hindernissen meer in de te observeren zone aanwezig zijn. Wilt u de truck handmatig bedienen? Dan hoeft u alleen maar de bedieningsregelaar vast te houden.

 • Interface met magazijnbeheer en ERP systemen
 • Intelligente route- en taakbesturing
 • Nauwkeurige controle en toezicht op palletbewegingen
 • Veilig gebruik naast mensen en niet-autonome trucks
 • Flexibel aanpasbaar aan veranderingen
 • Overschakelen naar handmatige bediening op elk moment mogelijk

De L-MATIC is ontworpen voor langdurig gebruik. De toegankelijkheid van alle elektronische en mechanische onderdelen en de onderhoudsvrije driefasen technologie bijdragen tot de hoge mate van beschikbaarheid van de truck. Alle truckgegevens die van belang zijn voor het onderhoud van de L-MATIC kunnen worden uitgelezen met een service-laptop en er is ook de mogelijkheid om een afstandsdiagnosesysteem te installeren.

 • Digitaal diagnose-instrument
 • Onderhoudsvrije driefasige technologie
Request quotation

"*" indicates required fields