Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet truck Linde T14 S / T20 – T25 S/F

De T14 S, T20 – T25 S/SF elektrische transpalletten hebben een bijzonder smal chassis, nauwelijks breder dan een pallet. Samen met een precieze elektrische besturing zorgt dit ervoor dat de pallettruck perfect manoeuvreerbaar is. Zo kun je zelfs in krappe ruimtes de handlingscapaciteit verhogen. De constructie van het platform speelt een belangrijke rol. Het is volledig gescheiden van het chassis en absorbeert de meeste trillingen die ontstaan door een oneffen ondergrond. De hoge stahouding maakt de processen veiliger. Vanuit zijn positie kan de bestuurder de vork in het oog houden, en snel pallets oppakken. De T14 S, T20 – T25 S/SF pallettrucks hebben een maximaal hefvermogen van 1.400, 2.000 of 2.500 kg, afhankelijk van het model.

Tijdens het gebruik bevindt de bestuurder zich altijd binnenin de truck en is dus goed beschermd. Daardoor is het gemakkelijk om vanuit de pols te sturen, zonder dat de bestuurder grote bewegingen hoeft te maken. De truck heeft ook een dodemansschakelaar, die een lastafhankelijke elektromagnetische rem in werking stelt. De pallettruck komt zo snel en zacht tot stilstand, ongeacht de lading. Tegelijk kan de bestuurder door het compacte chassis steeds de vorkpunten in het oog houden. Dit vermindert het risico op botsingen. Afhankelijk van de draaicirkel passen de trucks automatisch hun snelheid aan bij het nemen van bochten.

  • Beschermende truckcontouren
  • Robuust chassis
  • Dodemansknop met lastafhankelijke rem
  • Goed zicht op de vork
  • Automatische snelheidsaanpassing

Trillingen tijdens het rijden en het hanteren van lasten belasten de bestuurder en maken hem moe. Daarom hebben de T14 S, T20 – T25 S/SF elektrische transpalletten een vrij zwenkend platform dat helemaal los staat van het chassis en dat de meeste schokken opvangt. Er is een beklede rugleuning voor meer comfort tijdens het gebruik. De ergonomische bedieningseenheid kan met de linker- of rechterhand gebruikt worden, zodat de bediening moeiteloos gaat. De hoogte van de bedieningseenheid kan door de bestuurder naar eigen behoefte worden ingesteld.

  • Trillingen worden gereduceerd
  • Beklede rugleuning
  • Ergonomisch en in hoogte verstelbaar bedieningspaneel
Request quotation

"*" indicates required fields