Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Orderpicker Linde N20 C LX

De N20 C LX orderverzamelaar is met zijn schaarhefmechanisme een krachtige en ergonomische orderverzameloplossing en kan tot 2.000 kilogram heffen en transporteren. Tijdens het orderverzamelen tilt de bestuurder de vorken comfortabel naar de optimale hoogte om onnodige stress te voorkomen. Zo kunnen twee europallets tegelijk gevuld worden om de rug te beschermen. Het bestuurdersplatform kan als optie ook omhoog gebracht worden voor incidenteel orderverzamelen op het tweede niveau. De constructie van de mast en het chassis voorkomt beknellingsletsels. Bovendien biedt het bestuurdersplatform een goed zicht rondom en kan het ook uitgerust worden met een panoramische spiegel.

De N20 C LX orderverzameltruck past zijn snelheid automatisch aan in bochten, waardoor de veiligheid van de bestuurder, de lading en de voetgangers toeneemt. Drie remsystemen zorgen voor veiligheid in alle situaties. De elektromagnetische servicerem, een hydraulisch ondersteund remsysteem dat de snelheid evenredig met het gewicht van de lading vermindert en de Linde Brake Control die automatisch wordt ingeschakeld wanneer de rijbediening wordt losgelaten. Extra veiligheid wordt geboden door de afgevlakte contouren van het chassis, het afgeronde bestuurdersplatform en de automatische rijbaancentrering van het Linde stuurwiel. Als optie kondigen LED-voorlichten en de Linde BlueSpot™ de orderverzamelaar ook visueel aan.

  • Automatische snelheidsaanpassing in bochten
  • Drie verschillende remsystemen
  • Automatische rijstrookcentrering van het Linde stuurwiel
  • Afgerond chassis

Het brede bestuurdersplatform, dat van beide kanten van het voertuig gemakkelijk toegankelijk is en een zeer lage instap heeft, stelt de bestuurder in staat korte afstanden af te leggen. Dankzij het speciale schaarhefontwerp kan de bestuurder beide pallets laden op een hoogte die gemakkelijk is voor de rug en onnodige bewegingen vermindert. Om de efficiëntie verder te optimaliseren, bevinden de bedieningselementen voor de mast en de optionele voetgangersbediening voor het verplaatsen van het voertuig zich aan weerszijden van de rugleuning. Het bestuurderscompartiment heeft verschillende mogelijkheden voor de bestuurder om het voertuig aan zijn behoeften aan te passen, waaronder veel opbergruimten. Zowel het ergonomische en intuïtieve Linde stuurwiel als de rugleuning zijn in hoogte verstelbaar. De rugleuning heeft ook een opklapbare zitsteun. Een gedempt platform vermindert trillingen veroorzaakt door oneffen oppervlakken en een antislip rubberen kussen verbetert de stahouding van de bestuurder.

  • Ruime toegang aan beide kanten
  • Lage instaphoogte
  • Mast- en voetgangersbediening aan beide zijden
  • In hoogte verstelbaar stuur en rugleuning
  • Vermindering van trillingen
Request quotation

"*" indicates required fields