Questions? Contactez-nous

Chariot élévateur électrique Linde E35–E50

De Linde E35-E50 is een serie zeer krachtige elektrische heftrucks. Ze hebben hefcapaciteiten van 3.000 kg tot 5.000 kg en kunnen individueel worden aangepast aan een breed scala aan taken en specifieke vereisten.

De serie omvat compacte modellen voor toepassingen met weinig ruimte alsook modellen met een bredere wielbasis voor hoge, omvangrijke ladingen. De twee krachtige driefasemotoren van de compacte Linde-as en de dubbele pedaalbediening van Linde zorgen voor een hoog niveau van efficiëntie tijdens een drukke werkdag.

 • Optimale bescherming met het Linde Protector Frame
 • Snelle, soepele bediening met unieke, optionele bipedaal
 • Bovenaan gemonteerde neigcilinders

Dankzij de slanke, asymmetrische mastprofielen, een smalle A-stijl en het lage voorpaneel heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel de last als de hele omgeving. Smalle dakstijlen zorgen voor een vrijwel onbelemmerd zicht, zelfs bij het hanteren van ladingen op hoogte. Een gepantserd glazen dak is optioneel verkrijgbaar. Het lage zwaartepunt en de hoge stuuras van de truck zorgen voor maximale zijdelingse stabiliteit. Bovendien verminderen de ingebouwde veiligheidssystemen het risico op kantelongevallen. Linde Curve Assist remt de truck af in bochten, terwijl Linde Load Assist de stabiliteit vergroot om kantelen te voorkomen bij het laden en lossen op hoogte. Een automatisch bekrachtigde parkeerrem is ook standaard. Een breed scala aan optionele verlichtingsoplossingen, waarschuwingssystemen en hulpsystemen zorgt voor extra veiligheid tijdens het verwerken van ladingen en bij het werken in de buurt van andere trucks en voetgangers.

  • Uitstekend zicht
  • Automatische snelheidsaanpassing in bochten
  • Talrijke optionele waarschuwings- en hulpsystemen
  • Talrijke optionele veiligheidssystemen af-fabriek en als retrofitoplossing

De Linde E35 – E50 elektrische heftruck biedt een ergonomisch en intuïtief ontworpen bedieningsconcept in een ruime en comfortabele cabine. Het stuurwiel, de dubbele pedalen en de joysticks van de Linde Load Control, die in de armleuning is geïntegreerd, kunnen met een minimale beweging worden bediend. De aandrijf- en stuuras en de mast zijn met rubberen lagers ontkoppeld van het chassis, wat de bestuurder beschermt tegen schokken en trillingen. Een grote keuze aan ergonomische stoelen biedt actieve bescherming tegen blessures. Diverse functies zoals luchtvering, lendensteun, verwarmde stoelen en stoelventilatie zorgen voor nog meer comfort. Het 3,5″ display geeft de bestuurder in één oogopslag alle belangrijke informatie over de truck. Als optie is een 7″ display verkrijgbaar.

  • Intuïtief bedieningsconcept
  • Ruime, comfortabele bestuurderscabine
  • Ontkoppelde werkruimte voor de bestuurder
  • Diverse ergonomische stoelen
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires