Questions? Contactez-nous

Gerbeur Linde L14 – L20

De L14 – L20 stapelaars maken met hun krachtige 2.3 kW driefasemotoren en hoge hefcapaciteiten steeds betere prestaties mogelijk. Ze zijn ideaal voor het werken in smalle gangpaden of dienstliften. Er is een optionele hefversie voor meer bodemvrijheid beschikbaar. De truck kan lasten tot 2.000 kg veilig over hellingen en oneffen terrein vervoeren. De delicate OptiLift hefmastbesturing maakt het besturen gemakkelijk, want alle hefbewegingen verlopen heel precies.

De hefmast kan alleen bediend worden als de dissel in de werkstand staat. Daarvoor zorgt de Linde SafetyLift functie. Bovendien past de truck zijn snelheid automatisch aan de afstand tussen de bediener en de truck aan. De hoek van de dissel is hiervoor de basis. Primair activeert de truck een elektromagnetisch remsysteem als de bediener de dissel naar de bovenste of onderste eindstand beweegt. Een lichte weerstand vóór het einde van de slag voorkomt onbedoeld afremmen. De optionele lastweegschaal geeft niet alleen het gewicht van de lading aan, maar waarschuwt ook voor overbelasting.

  • Automatische snelheidsregeling
  • Weerstand aan het eind van de slag voorkomt onbedoeld remmen
  • Optioneel weegsysteem met waarschuwing bij overschrijding van het nominale draagvermogen

Alle bedieningselementen zijn ergonomisch gerangschikt in de disselkop en intuïtief bereikbaar. Dit maakt het werk gemakkelijker. Hetzelfde geldt voor de elektrische stuurbekrachtiging. Met behulp hiervan kan de bestuurder manoeuvreren zonder grote inspanning. Royaal ontworpen opbergvakken bieden plaats aan werkapparatuur zoals scanners.

  • Linde Load Control voor gevoelige en precieze lastbehandeling
  • Elektrische stuurbekrachtiging zorgt voor moeiteloos rijden
  • Zacht landen van de vorken met de Soft Landing functie
  • Royaal ontworpen opbergvakken
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires