Questions? Contactez-nous

Tracteur Linde P50

De P50 meelooptrekker van Linde Material Handling is speciaal ontworpen voor flexibel transport met één of meer trekhaken. Gebruikers profiteren van de gemakkelijke besturing, nauwkeurige acceleratie en effectieve remwerking die deze trucks bieden. Bovendien is de truck zeer wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren in smalle gangpaden of liften waar de ruimte beperkt is. De trekkers zijn ontworpen om stabiliteit te bieden op drie wielen, waardoor bestuurders de trekkers kunnen gebruiken op hellingen of op oneffen oppervlakken. De maximale sleeplast bedraagt vijf ton. Hij kan een maximumsnelheid van 6 kilometer per uur bereiken.

De twee achterwielen bevinden zich achter een diepe schort, volledig binnen het chassis. Hierdoor wordt voorkomen dat de wielen klem komen te zitten tussen obstakels of dat ze iets verpletteren. Bovendien zijn er geen scherpe randen aan enig deel van de truck waaraan de bestuurder zich zou kunnen bezeren. De speciale vorm van de dissel beschermt ook de handen tijdens het rijden. Als de bestuurder de rijschakelaar loslaat, remt de truck automatisch en onmiddellijk. De P50 vermindert automatisch zijn snelheid in bochten om de bestuurder en de lading tegen gevaarlijke situaties te beschermen.

  • Diepe wielschorten
  • Ontworpen zonder scherpe randen
  • Tiller met handbescherming
  • Linde Curve Assist
  • Automatische remfunctie

De disselboom van de meelooptrekker is ergonomisch ontworpen en is gemakkelijk te bedienen: Alle belangrijke bedieningselementen bevinden zich op de disselkop en kunnen zowel met de rechter- als met de linkerhand worden gebruikt. De gebruiker mag de dissel nooit loslaten. Het voorste en middelste gedeelte van de truck zijn voorzien van brede, ruime vakken voor het opbergen van plastic verpakkingsfolie, transportdocumenten, werkhandschoenen en schrijfgerei.

  • Ergonomische dissel
  • Kan met de rechter- of linkerhand worden bediend
  • Brede, ruime opbergvakken
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires