Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Orderpicker Linde N20 – N25 C

De Linde N20 – N25 C laagheffende orderverzamelaars zijn allrounders in het magazijn, dankzij hun hoge laadcapaciteit en dynamische rijeigenschappen. Met de lange vorken kunnen tot drie pallets of vier rolcontainers met een gewicht tot 2.000 of 2.500 kilo tegelijk opgepakt worden. De klassieke constructie biedt een duidelijk zicht rondom en maakt soepel manoeuvreren mogelijk via een intuïtief stuurwiel, zelfs in smalle magazijnen. Met behulp van de 3 kW driefase wisselstroommotor accelereert de orderverzamelaar tot 14 km/u. Maximale veiligheid wordt verzekerd door de robuuste constructie en de automatische snelheidsregeling. Speciale aandacht wordt besteed aan de ergonomie: Van lage instap tot standaard een gedempt platform en een zachte rugleuning, de orderverzameltruck vermindert de lichamelijke belasting van de bestuurder en helpt hem zo efficiënter te werken.

Om risico’s tijdens het rijden te verminderen, zijn alle randen van het robuuste stalen chassis afgerond. De accu is geïntegreerd in de serviceruimte vóór het bestuurdersplatform. Dit voorkomt dat de bestuurder bij een botsing direct geraakt wordt. Het Linde stuurwiel centreert zichzelf bij rechtuit rijden. Het hoeft maar een klein beetje bewogen te worden om te sturen, zodat de bestuurder binnen de contouren van het voertuig blijft. In bochten wordt de snelheid automatisch verminderd. Drie afzonderlijke systemen zorgen voor veilig remmen: de elektromagnetische bedrijfsrem, een hydraulisch ondersteund remsysteem, dat evenredig is met het gewicht van de lading en de Linde Brake Control, die automatisch remt als de aandrijving wordt losgelaten. Er zijn ook veel opties verkrijgbaar voor maximale veiligheid, zoals een bumper, lastrugleuningen, LED verlichting voorop en Linde BlueSpot.

  • Robuust chassis met afgeronde randen
  • Soepel lopend, zelfcentrerend stuur
  • Automatische snelheidsaanpassing in bochten
  • Geoptimaliseerd remmen met drie remsystemen

Voor ergonomisch werken moeten de afstand tussen het platform van de operator en de lading goederen zo kort en zo vlak mogelijk zijn. De laagheffende orderverzamelaars hebben een bijzonder lage instaphoogte van slechts 13 centimeter, wat veelvuldig in- en uitstappen vergemakkelijkt. De brede, U-vormige constructie vergemakkelijkt ook het instappen aan beide kanten. Het Linde stuurwiel en de rugleuning zijn in hoogte verstelbaar. Een gedempt platform vermindert trillingen door oneffenheden in het wegdek en een antislip rubberen kussen verbetert bovendien de stahouding van de bestuurder.

  • Lage instaphoogte
  • Brede toegang naar beide kanten
  • In hoogte verstelbaar stuur en rugleuning
  • Gedempt platform met rubberen bekleding
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan