Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Stapelaar L12 – L14 AP/SP

De elektrische dubbele stapelaars L12 – L14 AP/SP zijn zeer flexibel voor het opslaan en vervoeren van goederen, voor langere transportafstanden met of voor snelle orderverzamelprocessen. Een hoge werksnelheid wordt ook gegarandeerd door de Linde OptiLift besturing. Die maakt nauwkeurig heffen en laten zakken van de lading mogelijk. Tegelijk manoeuvreert de bestuurder de truck moeiteloos met behulp van de elektrische stuurinrichting en de instelbare stuurweerstand. De truck is ook zeer wendbaar met zijn compacte chassis. Dankzij de krachtige 3 kW driefasen motor kan de dubbele stapelaar een maximum snelheid bereiken van zes kilometer per uur. Zijn hefvermogen bedraagt 1.200 tot 1.400 kg.

De truck vermindert automatisch zijn snelheid in bochten. Dit beschermt de bestuurder en de lading tegen kantelen. Als de bestuurder de rijschakelaar loslaat, remt de dubbeldeks vorkheftruck automatisch. Een lastafhankelijke elektrohydraulische rem wordt onmiddellijk in werking gesteld als de bediener de noodstopknop indrukt. Een goed zicht op de lading draagt ook bij tot meer veiligheid. Het chassis is afgerond, wat het risico op verwondingen vermindert. Ook de vormgeving van de disselkop vermindert het risico van beknelling. Kledingstukken kunnen niet vast komen te zitten.

  • Snelheidsvermindering bij het rijden door bochten
  • Automatisch remmen wanneer de rijschakelaar wordt losgelaten
  • Lastafhankelijke rem bij het indrukken van de noodstop
  • Optimaal zicht door de mast
  • Afgeronde chassisvorm, veilig ontwerp van de disselkop

De ergonomische bediening van de dissel en de ruim opgezette vakken voor klemborden, dataterminals of laserscanners zorgen voor een gebruiksvriendelijke werkplek. De dubbele stapelaar is ook gemakkelijk te besturen met de elektrische stuurinrichting en instelbare stuurweerstand. De belasting van de bestuurder wordt verminderd, zelfs bij maximale belasting.

  • Ergonomische bediening
  • Ruim bemeten opbergvakken
  • Elektrische besturing voor moeiteloos werken
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan