Questions? Contactez-nous

Linde AMR C-Matic HP

De autonome mobiele transportrobot Linde C-MATIC HP is de ideale oplossing voor geautomatiseerde processen in gemengde omstandigheden, waarbij hij gemakkelijk in dezelfde omgeving kan werken als mensen, manueel bediende heftrucks en ander geautomatiseerd intern transport. Hij transporteert zelfstandig pallets en rolplateaus, verplaatst ladingen tot 1.000 kg over middellange en lange afstanden en heeft een topsnelheid van 8 km/u. Dankzij het innovatieve SLAM-navigatiesysteem (Natural Feature Navigation) plant de truck zijn eigen route en kan zo obstakels ontwijken als dat nodig is. Er hoeft geen permanente infrastructuur te worden geïnstalleerd.

De C-MATIC HP is geoptimaliseerd voor het flexibel oppakken van ladingen. Daardoor is hij ook in staat om ladingdragers, zoals trolleys, op te pakken die zich niet in een ideale positie bevinden. Dankzij de cloud-gebaseerde softwarebesturing integreert de transportrobot moeiteloos in de allesomvattende intralogistieke processen.

De C-MATIC HP detecteert alles in zijn onmiddellijke omgeving met behulp van een laserscanner en reageert onmiddellijk wanneer mensen, trucks of statische obstakels zijn pad blokkeren. Dankzij de realtime gegevensverwerking kan de truck alle obstakels die hij detecteert vermijden en automatisch een alternatieve route vinden. De nauwkeurige bewegingen van de C-MATIC HP zorgen voor een stabiel transport van pallets of rolplateaus. Hij is uitgerust met een aangepaste adapterplaat voor extra stabiliteit bij het verwerken van pallets. De noodstopschakelaars bevinden zich aan beide zijden van de truck en zijn gemakkelijk bereikbaar in geval van een incident. Met al deze functies biedt de C-MATIC HP een optimale combinatie van flexibiliteit, productiviteit en de hoogst mogelijke veiligheid.

 • Omgeving in de gaten houden met behulp van een laserscanner
 • Real-time gegevensverwerking
 • Betrouwbare bescherming van mensen en trucks
 • Stabiele pick-up
 • Noodstopschakelaars aan beide zijden

De C-MATIC HP oriënteert zichzelf door middel van een laserondersteund navigatiesysteem. Er hoeft geen speciale informatie, zoals magneetstrips of QR-codes, te worden geïnstalleerd. Als het operationele gebied verandert, reageert de truck door zijn vorige kaart van de omgeving bij te werken. De C-MATIC HP vermijdt actief obstakels en vindt automatisch alternatieve routes, wat een stabiele goederenstroom garandeert. De transportrobots zijn ook geschikt voor gedeeltelijk geautomatiseerde processen, waarbij ze samenwerken met manueel bediende trucks. Dankzij de cloud-gebaseerde softwarebesturing kunnen ze eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande processen. De lage hoogte van de C-MATIC HP maakt het gemakkelijker om onder rolplateaus door te rijden of om pallets op te pakken bij overslagstations. Hij kan dus ook ladingen oppakken, die zich niet in een optimale positie bevinden om opgehaald te worden. Optionele adapterplaten zijn verkrijgbaar voor het directe transport van pallets. Een lithium-ion batterij die automatisch wordt opgeladen wanneer deze bijna leeg is, maakt deze trucks de perfecte oplossing voor 24/7 gebruik.

 • Infrastructuurvrije SLAM-navigatie
 • Actief vermijden van obstakels
 • Geoptimaliseerd voor gebruik omstandigheden waar ook andere trucks opereren
 • Flexibele lastopname
 • Moeiteloze implementatie
 • Lithium-ion batterij en zelfoplaadfunctie

De betrouwbare technologie en robuuste componenten van de C-MATIC HP garanderen minder onderhoud, waardoor de onderhouds- en reparatiekosten laag blijven. Alle relevante elektrische en mechanische componenten zijn eenvoudig toegankelijk, waardoor snel onderhoud mogelijk is en de operationele beschikbaarheid van de truck wordt vergroot. Alle gegevens van de truck kunnen via een diagnosekabelverbinding naar een servicelaptop worden geëxporteerd en via diagnosesoftware worden geanalyseerd. Als alternatief kan de truck op afstand worden bewaakt en geconfigureerd via een computergestuurde diagnosefunctie op afstand.

 • Robuuste truckconstructie
 • Lange onderhoudsintervallen
 • Gemakkelijk toegankelijke onderdelen
 • Storingsanalyse via laptop
 • Diagnosebewaking op afstand
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires