Questions? Contactez-nous

Préparateur de commandes Linde V10

De Linde V10 verticale orderverzameltruck is ontworpen voor orderverzameltaken op het eerste en tweede stellingniveau én voor incidenteel werken tot een hoogte van 6,35 meter. De cabine en alle bedieningselementen voldoen aan alle ergonomische eisen voor moeiteloos werken. De truck is verkrijgbaar met een begaanbaar laadplatform of met een extra lift. Verschillende hefmotoren en chassis, cabine en mastvarianten kunnen in bijna elke combinatie worden geconfigureerd. De uitrusting kan dus aan individuele eisen worden aangepast en een hoog niveau van orderpickprestaties bereiken.

De bestuurder moet twee handsensoren aanraken én de dodemansschakelaar om de truck te kunnen verplaatsen. Dit voorkomt verkeerd gebruik of bedieningsfouten. Bij een platformhoogte van meer dan 1,20 meter moeten de elektrisch bewaakte zijhekken gesloten zijn om de truck te kunnen bedienen. Staat de cabine omhoog of neemt de truck een bocht, dan remt de truck automatisch af. Afhankelijk van de hefhoogte en de stuurhoek past het optionele hulpsysteem, Linde System Control (LSC), de snelheid automatisch en volledig variabel aan.

 • Driepuntsbediening
 • Automatische snelheidsreductie in bochten en bij cabine omhoog
 • Goed zicht door grote mastbreedte
 • Elektrisch bewaakte zijcabines

Dankzij de eenvoudige en ergonomische bediening kan de bestuurder de Linde V10 nauwkeurig en moeiteloos bedienen. De cabine biedt veel ruimte voor de order pick procedure en is geveerd en beschermt de bestuurder daardoor tegen schokken. De lage instap ontlast de benen bij vaak in- en uitstappen. Op de uitvoering met extra lift vergemakkelijkt de lage leuning op de vorken de verplaatsingen van de bestuurder tussen stellingen en pallet. Diverse compartimenten en uitrustingsvarianten zoals radioapparatuur, ventilatoren, dataterminal en goederenscanners, spiegels en verlichting ondersteunen het werk van de operator.

  • Ruime cabine
  • Lage instap en leuning hoogte
  • Geveerde cabine
  • Ergonomische bediening
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires