Questions? Contactez-nous

Chariot à mât rétractable Linde R14 – R20 G

De Linde reachtrucks van de R14 – R20 G-serie zijn ideaal voor gecombineerd gebruik in hallen en op bedrijfsterreinen, dat wil zeggen voor transportwerkzaamheden in een veranderende omgeving, zoals bij het laden en lossen van vrachtwagens. Overmaatse superelastische wielen, een trillinggedempte aandrijving, een grotere bodemvrijheid en een trillingsvrije bestuurderscabine zorgen voor rijcomfort en veiligheid. Dit betekent dat de veelzijdige reachtrucks R14 – R20 G trillingsarme bediening op oneffen vloeren buiten mogelijk maken. Ook zorgen ze voor een efficiënte hantering van lasten in smalle gangpaden in magazijnen. Ze kunnen worden aangepast aan de persoonlijke comforteisen van elke bestuurder en onderscheiden zich door krachtige motoren en talrijke veiligheidsvoorzieningen.

Het optionele gepantserde glazen panoramadak op de Linde reachtrucks R14 – R20 G beschermt de bestuurder en zorgt tegelijkertijd voor een optimaal zicht op geheven lasten. De Linde Curve Assist verbetert de veiligheid van de bestuurder verder met de juiste snelheidsaanpassing in bochten. De vier remsystemen, regeneratief remmen en tegenstroomremmen, automatische houdrem en een hydraulisch remsysteem op alle wielen met zelfinstellende lastwielremmen, stellen de bestuurder in staat om snel te stoppen in gevaarlijke situaties. De hefhoogtedisplay en de optionele ladinggewichtregistratie helpen de bestuurder bij het hanteren van de lading. De parkeerrem, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer de bestuurder de truck verlaat, maakt veilig stoppen op hellingen mogelijk. Een beschermplaat op schouderhoogte verhoogt de veiligheid van de bestuurder, bijvoorbeeld in smalle gangpaden met rekken.

  • Linde Curve Assist
  • Remmen op alle wielen
  • Vier onafhankelijke remsystemen
  • Automatische parkeerrem

De Linde R14 – R20 G reachtrucks hebben een cabine die geïsoleerd is van de rest van het chassis om trillingen te verminderen, individueel instelbare bedieningsconsoles en gestoffeerde armleuningen met geïntegreerde Linde Load Control. De ergonomische behoeften van de bestuurder waren een absolute focus tijdens de ontwikkeling. Een lage instaphoogte in de cabine en individuele instelmogelijkheden van de bestuurdersstoel maken de truck uiterst comfortabel om mee te werken. De stoel past de luchtkussens aan het gewicht van de bestuurder aan. Alle bedieningselementen zijn ontwikkeld voor intuïtief gebruik en effectieve bediening zonder vermoeid te raken.

  • Trillingsvrij chassis
  • Individueel verstelbare zitting en console
  • Gevoerde armsteunen met geïntegreerde bedieningselementen
  • Lage instaphoogte
  • Bestuurdersstoel met gewichtsafhankelijke luchtvering
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires