Questions? Contactez-nous

Gerbeur Linde L06 – L16 AC

De L06 – L16 AC serie stapelaars van Linde zijn een efficiënte oplossing voor het stapelen en transporteren van kleine en middelgrote lasten. Ze worden gebruikt waar niet genoeg plaats is voor een heftruck met steunarmen of wanneer de transportafstand te kort is voor een elektrische vorkheftruck. Dankzij de precieze en dynamische stuurbekrachtiging is de L06 – L16 AC serie uiterst wendbaar en veelzijdig. Uitgerust met ISO standaard vorken, kunnen de trucks alle soorten pallets hanteren. De lange, laag gemonteerde dissel beschermt de bestuurder door voldoende veiligheidsafstand tot het chassis te bieden. Veiligheid wordt ook verzekerd door het automatisch aangepaste rijgedrag in bochten en door het duidelijke zicht op de lading.

De lange, laag gemonteerde dissel van de L06 – L16 AC serie zorgt voor voldoende veiligheidsafstand tussen de bestuurder en het chassis. Dankzij de speciale rondom lopende vormgeving van de disselkop zijn de handen van de bestuurder beschermd. Het diepe chassis van de serie voorkomt dat de voeten van de bestuurder onder de truck bekneld raken. Bij het nemen van bochten past de truck automatisch zijn snelheid aan en voorkomt zo eventueel omslaan. De L06 – L16 AC serie remt automatisch zodra de bestuurder de stuurconsole op de dissel loslaat. Een gemakkelijk te bereiken noodstopschakelaar onderbreekt alle activiteiten van de truck en geeft de elektromechanische rem onmiddellijk vrij.

  • Veiligheidsafstand dankzij lange dissel
  • Handgreep die de handen beschermt
  • Automatische snelheidsaanpassing in bochten
  • Automatisch remmen bij het loslaten van de bediening
  • Gemakkelijk bereikbare noodstopschakelaar

Alle bedieningselementen zijn ergonomisch in de disselkop geïntegreerd, ook die waarmee de beweging van de hefmast bediend wordt. De dubbele stuurhendel kan met beide handen bediend worden om de truck nauwkeurig en comfortabel te besturen. Alle knoppen op de bedieningsconsole zijn vrij toegankelijk en bedient u door lichte druk met de vingertop. Zelfs met dikke handschoenen aan zijn alle functies moeiteloos te bedienen. Dankzij de lange dissel zijn de trucks gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren in kleine ruimten. De L06 – L16 AC serie biedt een royaal opbergvak voor werkbenodigdheden zoals scanners, handschoenen en pennen. Een DIN A4 klembord is te bevestigen aan een speciale houderklem.

  • Alle bedieningselementen zitten op de ergonomische disselkop
  • Lange dissel om gemakkelijk te manoeuvreren
  • Moeiteloze bediening van de hefmast met de handgreep
  • Ruim vak voor werkmateriaal
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires