Questions? Contactez-nous

Tracteur Linde P60 – P80

De P60 – P80 inzittende trekkers en W08 platformtrekkers trekken aanhangers met zware lasten en zorgen voor snelle, veilige en flexibele processen. Dit maakt de ontkoppelde en geveerde vering van alle drie de wielen mogelijk. Dit zorgt voor een stille en veilige rit. Tegelijkertijd heeft de truck een hoge trekkracht en een kleine draaicirkel. Daardoor blijft de doorvoer hoog, zelfs als er maar weinig ruimte beschikbaar is in het magazijn. De chauffeur profiteert van een werkplek met veel beenruimte, een verstelbare bestuurdersstoel en stuurwiel, evenals intuïtief gerangschikte bedieningselementen. De P60 – 80 elektrische trekkers en de W08 platformtrekkers hebben een trekvermogen van 6 tot 8 ton. De topsnelheid zonder lading is 20 kilometer per uur.

Efficiënt en accuraat remmen in elke rijsituatie – dat is van cruciaal belang voor de veiligheid van de bestuurder en de lading. De P60 – 80 elektrische trekkers en de W08 platformtrekkers hebben daarom vier afzonderlijke remsystemen: de elektrische rem is automatisch actief wanneer de bestuurder het gaspedaal loslaat. Daarnaast zijn op alle drie de wielen zelfstellende hydraulische trommelremmen geplaatst, die reageren op het rempedaal. De parkeerrem wordt automatisch geactiveerd wanneer de truck tot stilstand komt. Bovendien is er een automatische assistent voor het bergop rijden – dit betekent dat de trucks niet achteruit rollen. Het goede zicht rondom en het solide stalen chassis zijn beide ook belangrijk voor de veiligheid. De chauffeur is volledig beschermd door de stevige constructie.

  • Automatische elektrische rem
  • Hydraulische trommelremmen
  • Automatische parkeerrem
  • Hulp bij rijden op hellingen
  • Solide stalen chassis
  • Goed zicht rondom

Het belangrijkste doel bij het ontwerp is de chauffeur in staat te stellen geconcentreerd te blijven en niet vermoeid te raken tijdens het werk. Daarom hebben de trucks een ergonomische werkplek met veel beenruimte. De chauffeur kan de bestuurdersstoel en het stuurwiel op zijn eigen hoogte instellen. De bedieningselementen zijn gemakkelijk te bereiken en zijn intuïtief gerangschikt. Aan beide zijden is er een grote instap met afgeronde hoeken en antisliptreden. Dit vergemakkelijkt de toegang tot de trekker. De bestuurder kan al zijn werkgereedschap veilig opbergen in de opbergvakken en kan er gemakkelijk bij.

  • In hoogte verstelbaar stuur en bestuurdersstoel
  • Intuïtieve bedieningselementen
  • Veel opbergvakken
  • Groot instappunt
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires