Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Diesel heftruck Linde H100 – H180

De H100 – H180 D IC-trucks kunnen zelfs de zwaarste ladingen nauwkeurig, snel en kosteneffectief verplaatsen. Hierdoor bieden ze een aanzienlijk concurrentievoordeel op het gebied van productiviteit. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de hydrostatische aandrijving van Linde, waarmee zware trucks tot op de millimeter nauwkeurig kunnen worden verplaatst. De bestuurder kan snel en soepel schakelen tussen voor- en achteruitrijden, terwijl moderne dieselmotoren garant staan voor een hoog koppel en een laag brandstofverbruik.

Grote ruiten en de gebogen voorruit bieden de bestuurder een uitzonderlijk zicht en dat geldt ook voor de achterkant. Door het voor het zicht geoptimaliseerde contragewicht is de dode hoek achter de truck drastisch verkleind. Bovendien is de bestuurderscabine precies in het midden naar voren gericht geplaatst. Stoelbewaking vergrendelt de bedrijfs- en rijhydrauliek wanneer de bestuurder niet in de truck zit. Daarnaast klinkt er een duidelijk (85 dB) signaal wanneer de zware truck achteruitrijdt, hierdoor worden andere voertuigen en voetgangers gewaarschuwd.

  • Uitstekend zicht rondom
  • Bewaking van de stoel
  • Counterbalance en mast geoptimaliseerd voor zichtbaarheid
  • Automatisch aangetrokken parkeerrem

Bij de ontwikkeling van deze heftruck voor zware lasten en intensief gebruik, was het doel om een ergonomische werkruimte te creëren. Daarom is bijvoorbeeld de bestuurderscabine door talrijke rubberen lagers losgekoppeld van het chassis en de motor. Hierdoor voelt de bestuurder minder trillingen en schokken. Voorzieningen zoals de in hoogte verstelbare armsteunen en stuurkolom en de verstelbare stoel met hydraulische vering, dragen allemaal bij aan een ergonomische werkplek. De dubbele pedaalbesturing van Linde verlicht het dagelijkse werk van de bestuurder. Omdat er slechts lichte pedaalbewegingen nodig zijn, wordt vermoeidheid voorkomen.

  • Bestuurderscabine met ontkoppelde rubberen lagers
  • Hydraulisch geveerde stoel
  • Minimale inspanning nodig om truck te bedienen
  • In hoogte verstelbare armsteunen en stuurkolom
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan