Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Linde AGV K-Matic

De Linde K-MATIC (AGV) autonoom aangedreven smalle gangen truck is geschikt voor lasten tot 1.450 kg en hefhoogtes tot 14 meter (16 meter op aanvraag). Het intelligente geo-navigatiesysteem leidt de K-MATIC veilig zonder extra geleiderails in de vloer of laserreflectoren en is compatibel met alle gangbare smalle gangen toepassingen. Of de K-MATIC nu een zelfstandig opererende truck is die gedefinieerde processtappen uitvoert, of deel uitmaakt van een centraal gestuurde vloot van robottrucks. De superieure functionaliteit van de K-MATIC levert hoge verwerkingsprestaties, zelfs bij complexe toepassingen. Daarbij werkt de truck naadloos samen met de infrastructuur van de klant, zoals transportbanden of inpakstations.

Als autonome logistieke truck beperkt hij schade aan ladingen en pallets en is hij bijzonder geschikt voor het hanteren van kostbare goederen. De AGV, die snel en gemakkelijk te onderhouden is, kan erop rekenen dat hij 24 uur per dag klaar is voor gebruik en kan ook handmatig door een bestuurder bediend worden.

Met behulp van zijn eigen veiligheidssysteem aan boord reageert de autonome K-MATIC truck gevoelig op zijn omgeving: Onafhankelijk van de navigatietechnologie sturen veiligheidsvoorzieningen op basis van een laser en camera’s de K-MATIC veilig door zijn omgeving. Onderweg detecteert hij mensen of andere obstakels. De zelfrijdende truck voor zeer smalle gangpaden is ook uitgerust met noodstopknoppen en akoestische waarschuwingssignalen en knipperlichten.

 • Rondom waarneming van de werkomgeving
 • Gecombineerde veiligheidstechnologie met lasers en camera’s
 • Akoestische en visuele waarschuwingssystemen

De geautomatiseerde K-MATIC smalle gangen trucks worden bestuurd door ‘Supervisor software’ die de taken en de routing van alle in gebruik zijnde MATIC trucks optimaal coördineert. Het systeem is compatibel met alle belangrijke Warehouse Management Systemen (WMS) en ERP systemen en zet de noodzakelijke goederenstroom om in bewegingstaken. 3D palletherkenning met geïntegreerde afstandscontrole betekent dat verschillende ladingdragers moeiteloos geladen en gelost kunnen worden op hefhoogtes tot 14 meter (16 meter op aanvraag). Veranderingen in de werkomgeving kunnen dankzij de lasermeting in korte tijd opnieuw in kaart worden gebracht en in het systeem worden opgeslagen. Het is mogelijk om ladingen te identificeren via een barcodescanner. Indien nodig kan de K-MATIC de gelezen gegevens importeren in ERP- en magazijnsystemen van bedrijven.

 • Interface met WMS en ERP systemen
 • Intelligente routing en taakbesturing
 • 3D-camera voor nauwkeurige handling van ladingen
 • Opslag en ophalen in smalle gangpaden op hefhoogtes tot 14 meter (16 meter op aanvraag)

Alle belangrijke truck- en taakgegevens kunnen worden opgeroepen op een 7″ LCD touch-screen display op de truck zelf en uitgelezen via een USB poort. Door een PIN-code in te voeren activeert de monteur de onderhoudsmodus en kan hij veilig de vereiste onderhoudswerkzaamheden aan de gemakkelijk toegankelijke onderdelen uitvoeren. Truckgegevens die van belang zijn voor het onderhoud worden via een draadloze verbinding doorgegeven en door diagnosesoftware geëvalueerd. Dit maakt preventief onderhoud mogelijk. Slijtage en kleine beschadigingen worden vroeg herkend en de vereiste inspectie-intervallen en vervanging van onderdelen worden berekend en gepland. Dit garandeert de maximale beschikbaarheid van de autonome truck.

 • 7″ LCD touch display geeft een overzicht van de taakgegevens
 • Digitaal diagnose-instrument
 • Draadloze overdracht van truckgegevens
 • Preventief onderhoud voor maximale beschikbaarheid
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan