Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Stapelaar Linde D06 – D08

De meelopende dubbele stapelaars D06 en D08 zijn ideaal voor eenvoudig logistiek gebruik, bijvoorbeeld bij snelle transport- en orderverzamelprocessen in de supermarkt. Ondanks een hefhoogte van 2.024 mm zijn de wagens zeer compact. Dit maakt het werken in smalle magazijnen gemakkelijker. En met behulp van de innovatieve ‘kruiptoets’ kan de truck nog steeds nauwkeurig manoeuvreren, zelfs als er heel weinig ruimte beschikbaar is. Het innovatieve zwenkwiel systeem zorgt voor nog meer veiligheid. Het verbetert de tractie en stabiliteit, zelfs op oneffen vloeren. De bestuurder heeft een goed zicht op de lading en de weg door de speciale mastconstructie. De D06 en D08 palletstapelaars kunnen tegelijk twee pallets transporteren met een totale capaciteit van respectievelijk 600 kg of 800 kg.

De D06 en D08 stapelaars garanderen de veiligheid van de bediener. Het begint met de dissel, die is lang en heeft een montagepunt laag op de truck. Daardoor is er voldoende veiligheidsafstand tussen bediener en chassis. Bovendien beschermt de lage chassisrand de voeten van de bediener. Dankzij de kruipsnelheidsknop, de Linde SafetySpeed en SafetyLift functies is veilig transport en orderverzamelen mogelijk, zelfs in krappe ruimtes.

  • Lange dissel met laag bevestigingspunt
  • Kruipsnelheidsknop voor veilig transport met geheven dissel
  • SafetySpeed voor automatische snelheidsaanpassing afhankelijk van de stand van de dissel
  • SafetyLift voor veilige hefbewegingen met verticale disselstand
  • Diep chassis voor voetbescherming

De meelopende dubbele stapelaars zijn gemakkelijk te bedienen met de dissel. Hij werkt zelfs als de bediener handschoenen draagt. De truck heeft een kruipsnelheidsknop voor gebruik in bijzonder krappe ruimtes. De truck verplaatst zich met een snelheid van 1,5 km/h. Royale compartimenten bieden plaats aan werkgereedschap en maken het werkproces gemakkelijker.

  • Alle bedieningselementen zijn ergonomisch op de dissel geplaatst
  • Gemakkelijk manoeuvreren in magazijnen met smalle gangen met behulp van de kruipsnelheidsknop
  • Royaal ontworpen opbergvakken
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan