Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet truck Linde T14-T20

De Linde elektrische transpalleten T14 – T20 kunnen gemakkelijk en snel manoeuvreren, zelfs in de kleinste ruimtes, dankzij het zeer compacte ontwerp. Het robuuste chassis en de versterkte vorken maken het mogelijk lasten tot twee ton te transporteren (afhankelijk van het model). De centraal en laag gemonteerde dissel verbetert de wendbaarheid van de truck, terwijl een optioneel verkrijgbare proportionele snelheidsregeling de rijsnelheid automatisch verlaagt in verhouding tot de hellingshoek van de dissel.

Bovendien zijn voor de modellen T14 en T16 bijzonder compacte Li-ION-accu’s verkrijgbaar, waardoor ze ideale helpers zijn in de detailhandel en bij de levering van producten per vrachtwagen in steden. De in de disselkop ge├»ntegreerde ergonomische bedieningselementen maken comfortabel en veilig werken eenvoudig, ook in krappe ruimtes. De talloze opties, zoals triple lastwielen voor extra stil rijden, een lastbeschermrek, opbergmogelijkheden en een A4 clipboard, maken truckconfiguraties op maat mogelijk voor elke toepassing!

Het ontwerp van de T14 – T20 elektrische transpallet verbetert de veiligheid van de gebruiker; het lage chassis beschermt de voeten, terwijl de lange, laag gemonteerde dissel ervoor zorgt dat de chauffeur tijdens het rijden altijd voldoende afstand houdt tot de pallettruck.

Bovendien zijn de handen beschermd binnen de contouren van de disselkop. Als de bestuurder de bediening loslaat of de rijrichting verandert, remt de truck automatisch af. Een automatische parkeerrem voorkomt het onbedoeld wegrollen op hellingen. Als de bestuurder tijdens het rijden door de dissel bekneld dreigt te raken, zorgt een buikschakelaar op de disselkop ervoor dat de truck stopt.

  • Laag geplaatst chassis voor voetbescherming
  • Laag geplaatste dissel
  • Automatische parkeerrem
  • Buikschakelaar op disselkop

De elektrische transpallet van de T14 – T20 serie zijn ontworpen met het oog op comfort en gebruiksvriendelijkheid. Alle bedieningselementen op de ergonomische disselkop kunnen gemakkelijk met zowel de ene als de andere hand worden bediend en maken een nauwkeurige en comfortabele bediening mogelijk.

Om het lawaai voor de bestuurder zo laag mogelijk te houden, zijn de pallettrucks geoptimaliseerd om zo min mogelijk geluid te produceren. Een multifunctioneel display met bedrijfsurenteller, onderhoudsschema, foutcodes en weergave van het batterijniveau geven op elk moment een overzicht van alle belangrijke informatie zonder de bestuurder af te leiden. Afhankelijk van de batterijgrootte biedt het deksel standaard opbergruimte voor allerlei zaken zoals een klembord, folierol of scanner.

  • Gemakkelijk te bedienen dissel
  • Stil in gebruik
  • Multifunctioneel display
  • Veel opbergmogelijkheden
Request quotation

"*" indicates required fields