Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Orderpicker Linde N20 C D

De N20 C D dubbeldeks orderverzamelaar is de ideale oplossing voor efficiënt orderverzamelen en veilig transport van drukgevoelige goederen, zoals levensmiddelen. Hij kan gebruikt worden om twee pallets afzonderlijk op te pakken en ze boven op elkaar te transporteren om ruimte te besparen. Dankzij zijn compacte ontwerp blijkt de orderverzamelaar uiterst wendbaar en ideaal voor smalle gangpaden, zelfs met volle ladingen tot 2.000 kilogram. De krachtige acceleratie tot 12 km/u maakt een snelle, maar tegelijk veilige goederenbehandeling met hoge handlingprestaties mogelijk. Stuurbekrachtiging en automatische snelheidsaanpassing zorgen voor maximale veiligheid bij het transport van beide pallets. De lage instap, het intuïtief bediende en ergonomische stuurwiel en het ruime bestuurdersplatform bevorderen gezonde werkomstandigheden.

De N20 C D orderverzameltruck heeft een robuust chassis met afgeronde hoeken. De zelfcentrerende stuurbekrachtiging vereist slechts een kleine draai aan het stuur, waardoor de bestuurder minder bewegingen binnen het bestuurdersplatform hoeft te maken. De snelheid wordt automatisch verminderd tijdens het sturen. Drie afzonderlijke remsystemen zorgen voor veilig remmen in overeenstemming met de omgeving en de vervoerde lading. De servicerem werkt elektromagnetisch. Een hydraulisch ondersteund remsysteem past zich aan het gewicht van de lading aan. Linde Brake Control maakt het ook mogelijk automatisch te remmen wanneer de aandrijving wordt losgelaten. Extra opties zoals LED’s vooraan en Linde BlueSpot maximaliseren de veiligheid.

  • Robuust chassis met afgeronde hoeken
  • Soepel lopend, zelfcentrerend stuur
  • Automatische snelheidsreductie in bochten
  • Veilig remmen in elke situatie met drie remsystemen

Elke bestuurder kan de laagheffende orderverzameltruck individueel aan zijn behoeften aanpassen. Het Linde stuurwiel en de rugleuning zijn flexibel in hoogte verstelbaar, zodat de bestuurder een comfortabele houding kan aannemen. De centrale bedieningselementen bevinden zich direct op het Linde stuurwiel, zodat de bestuurder ze intuïtief met beide handen kan bereiken en bedienen. Een gedempt platform met antislip rubberen mat vermindert de trillingen die op de bestuurder worden overgebracht. De toegang tot het bestuurdersplatform is ook ontworpen met ergonomie in het achterhoofd. Een breed ontwerp met lage instaphoogte maakt het gemakkelijk om aan beide kanten in en uit de cabine te stappen.

  • In hoogte verstelbaar Linde stuurwiel
  • Verstelbare rugleuning met opklapbare zitsteun
  • Gedempt platform met rubberen bekleding
  • Brede instap van beide kanten
  • Lage instaphoogte
Request quotation

"*" indicates required fields