Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Reachtruck Linde R14 – R17 X

De Linde reachtrucks R14 – R17 X hebben een uitzonderlijk ontwerp, dat de prestaties, het rijcomfort en de veiligheid aanzienlijk verhoogt. Ze zijn ideaal voor het efficiënt hanteren van lasten tot 1,7 ton en een werkhoogte van meer dan 11,5 meter in smalle gangpaden met rekken. Door de plaatsing van de batterij onder de cabine heeft de bestuurder dubbel zoveel ruimte. Ook is het gezichtsveld door de mast dankzij een nieuw mastconcept verdubbeld, vergeleken met conventionele reachtrucks. De mast is permanent op het chassis gemonteerd. De reikbeweging wordt nu uitgevoerd door een speciaal vorkenbord. Dit ontwerp zorgt voor een uiterst stabiele lastbehandeling. De positie van de batterij betekent dat het zwaartepunt zeer laag ligt, wat leidt tot een hoog restdraagvermogen. Het speciale ontwerp met extreem korte reikbewegingen maakt smallere gangpaden mogelijk in magazijnen met hoge stellingen.

De ultrabrede hefmasten van de Linde reachtrucks R14 – R17 X, de smalle mastprofielen en de nabijheid van de stoel bij de mast zorgen voor het best mogelijke zicht rondom. Een optioneel gepantserd glazen panoramadak zorgt bovendien voor een goed zicht op de lasten boven de truck. Een automatisch in werking tredende parkeerrem verhoogt de veiligheid, bijvoorbeeld bij het stoppen op hellingen . Het assistentiesysteem Linde Curve Assist ondersteunt de bestuurder bij het nemen van bochten door de snelheid proportioneel aan te passen. Vier onafhankelijke remsystemen brengen de truck in elke situatie snel en veilig tot stilstand. Een breed scala aan extra uitrusting verbetert de bedrijfsveiligheid. Zo biedt een op de mast gemonteerd camerasysteem de bestuurder een permanent zicht op de lading.

  • Brede hefmasten voor zicht rondom
  • Automatische parkeerrem
  • Linde Curve Assist
  • Vier onafhankelijke remsystemen

Het verbeterde zicht rondom dankzij de brede hefmasten, evenals de intuïtieve Linde Load Control mastbediening maken het nauwkeurig hanteren van lasten eenvoudig en comfortabel. Het innovatieve truckontwerp met de lage batterijpositie verdubbelt de beschikbare ruimte in de bestuurderscabine. Alle bedieningselementen voor de rij- en mastfuncties zijn ergonomisch in de armleuningen van de bestuurdersstoel geïntegreerd en individueel instelbaar. De stoel kan optioneel 10° worden gedraaid en de bedieningsweerstand kan worden aangepast. Het samenspel van de afzonderlijke elementen en de zeer royale beschikbare ruimte maken een bijzonder efficiënte en vermoeidheidsvrije bediening mogelijk.

  • Optimaal panoramisch uitzicht
  • Dubbele beschikbare ruimte
  • Ergonomisch totaalconcept
  • Individueel verstelbare stoel en console
  • Verstelbare stuurweerstand
Request quotation

"*" indicates required fields