Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet stacker Linde L14 – L20 AP

De L14 – L20 AP palletstapelaars kunnen voor veel toepassingen gebruikt worden en zorgen voor efficiënte en snelle processen in het magazijn. Met een 2.3 kW driefasen motor bereikt de truck een maximum snelheid van 10 km/u met het platform neergeklapt. Hij heeft een draagvermogen van maximaal 2.000 kg. Alle bedieningselementen bevinden zich op de disselkop en maken een intuïtieve bediening van de palletstapelaar mogelijk. De truck kan ook met heel weinig inspanning bestuurd worden dankzij de elektrische stuurbekrachtiging. En met behulp van de Linde Load Control kan elke last fijngevoelig en met precisie behandeld worden.

Als de bestuurder de noodstopschakelaar indrukt of het platform verlaat, brengt de noodrem de truck onmiddellijk tot stilstand. Bovendien remt de truck automatisch af als de bediener de rijschakelaar loslaat. De weeginstallatie is ook belangrijk voor de veiligheid van de truck. Hij waarschuwt de bestuurder als de lading het nominale draagvermogen van de stapelaar overschrijdt. Bij het nemen van bochten past de Linde Curve Assistant de snelheid aan en voorkomt gevaarlijke situaties. De bestuurder zit veilig op het platform, ook tijdens snellere ritten.

  • Geveerd platform met uitklapbare zijbeschermers
  • Schaal waarschuwt voor overbelasting
  • Linde Curve Assistent voor aanpassing van de snelheid
  • Waarschuwing bij overschrijding van het nominale draagvermogen

De L14 – L20 AP stapelaars hebben een verend platform dat één geheel vormt met de zijbeschermers en de disselkop. Deze constructie vermindert trillingen en schommelingen die het lichaam van de bediener beïnvloeden. Het flexibele sta-platform vergemakkelijkt bovendien het werk. Ingeklapt maakt het meelopend werken mogelijk, dus niet meer op en af stappen tijdens het orderverzamelen. Alle bedieningselementen zijn ergonomisch geplaatst en zonder moeite te bereiken.

  • Inklapbare beugels en platform voor voetgangersbediening
  • Verend platform vermindert trillingen
  • Ergonomisch geplaatste bedieningselementen voor eenvoudig, efficiënt werken
  • Linde Load Control voor precieze lastbehandeling
Request quotation

"*" indicates required fields