Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet stacker Linde D12R

De D12 R dubbele stapelaar transporteert twee pallets van elk tot 1.000 kg tegelijk en bereikt met zijn 3 kW driefase wisselstroommotor een snelheid van tot 10 km/u. Dit maakt hem bijzonder geschikt voor snel transport over middellange en lange afstanden waar hoge doorvoersnelheden vereist zijn. Dankzij de initiële heffing is het voertuig ook geschikt voor het laden en lossen van vrachtwagens. De nauwkeurige besturing maakt een bijzonder veilige, comfortabele en productieve bediening mogelijk. Dankzij het compacte chassis kan de D12 R veilig en snel gemanoeuvreerd worden, zelfs in krappe ruimtes. De hoge zitpositie, die loodrecht op de rijrichting staat, biedt de bestuurder het best mogelijke zicht op de lading en de omgeving.

Het ontwerp van de truck zorgt ervoor dat de bestuurder steeds veilig binnen de contouren ervan ingesloten is. Extra veiligheid tegen vallende lading wordt geboden door een beschermdak met plexiglas ruit of optioneel met een beschermrooster. Een veilig rijgedrag wordt ook ondersteund door automatische snelheidsreductie in bochten en een rem die automatisch in werking treedt zodra de bestuurder de rijknop loslaat. Indien nodig onderbreekt een gemakkelijk bereikbare noodstop alle functies van de truck en activeert de elektromechanische rem. Ter bescherming van het voertuig is de D12 R uitgerust met een palletstop om te voorkomen dat de pallets de hefcomponenten beschadigen.

  • Hoofdbeschermer voor de bestuurder, gecombineerd met plexiglas of beschermrooster
  • Snelheidsvermindering in bochten
  • Automatische remfuncties
  • Gemakkelijk bereikbare noodstop

Verschillende hulpsystemen maken het sturen gemakkelijker voor de bestuurder. Het stuurkoppel van de D12 R past zich automatisch aan de rijsnelheid en de radius van de bocht aan. De truck vermindert ook automatisch snelheid afhankelijk van de stuurhoek. De comfortabele eenhandige ‘Tip Control’ combineert alle bedieningsfuncties in één ergonomische joystick. Het oppervlak waarop de hand rust kan individueel worden ingesteld en zorgt zo voor een gemakkelijke, ergonomische houding van de handen.

  • Automatische hulpsystemen
  • Comfortabele bediening met één hand
  • Ergonomische handpositie
Request quotation

"*" indicates required fields